studiocare edited1

Gel / Acryl nagels

Gel nagels.
Gel nagels worden gemaakt van een stroperige substantie, die met een penseel op de nagels wordt aangebracht. Gel is een helder tevens flexibel product. Gel wordt in 5 laagjes aangebracht. Bij iedere laag wordt het product uitgehard onder de UV Lamp. Om het ontstaan van bacteriën en schimmels te voorkomen zal bij alle behandelingen een voorbehandeling worden toegepast. De voorbehandeling bestaat uit: Het reinigen en desinfecteren van de handen en nagels, het losmaken van de nagelriem en het verwijderen van de glas-/vetlaag van de natuurlijke nagels. Vervolgens worden de natuurlijke nagels op maat van de tip gevijld. De natuurlijke nagels worden ontsmet. De “tips” (kunstnagels) worden op de natuurlijke lengte geknipt en in model gevijld (rond, ovaal of vierkant). De overgang van de tip naar de natuurlijke nagel wordt (transparant) gevijld, zodat de overgang van de tip naar de nagel onzichtbaar wordt, en het product (gel) kan worden aangebracht. Daarna worden de nagels gepolijst en afgelakt met een hoogglans lak voor een mooie glans. U kunt in plaats van aflakken ook kiezen voor een mooie nail-art.

Acryl
Acryl bestaat uit een liquid (vloeistof) en een poedersysteem. Wanneer de poeder met liquid wordt samengevoegd ontstaat er een zachte substantie, welke na enkele minuten uithard.
De oppervlakkige uitharding is 3 tot 5 minuten. Om het ontstaan van bacteriën en schimmels te voorkomen zal bij alle behandelingen een voorbehandeling worden toegepast. De voorbehandeling bestaat uit: het reinigen en desinfecteren van de handen en nagels, het losmaken van de nagelriemen en het verwijderen van de glans-/vetlaag van de natuurlijke nagels. Vervolgens worden de natuurlijke nagels op maat van de tip gevijld. De natuurlijke nagels worden ontsmet. De “tips” (kunstnagels) worden op de natuurlijke nagels aangebracht, op lengte geknipt en in model gevijld (rond, ovaal of vierkant). De overgang van de tip naar natuurlijke nagel wordt (transparant) gevijld, zodat de overgang van tip naar natuurlijke nagel onzichtbaar wordt, en het product (acryl) kan worden aangebracht. Het eerste bolletje acryl wordt op de nageltop geplaatst dit kan met clear, wit, of gekleurde acryl. Dit heet French manicure. Daarna wordt het tweede en derde bolletje geplaatst op de nagel dit wordt gedaan met clear. Vervolgens wordt na aanbrengen van het product de nagels mooi in model gevijld. Daarna worden de nagels gepolijst en afgelakt met een hoogglans lak voor een mooie glans. U kunt in plaats van aflakken ook kiezen voor een mooie nail-art.

Opvullen.
De eigen nagel wordt niet beschadigd door de kunstnagel en groeit gewoon door, gemiddeld 1 millimeter per week. Bij nagelbijters groeit de nagel meestal harder. Het is noodzakelijk, dat de ruimte die door de groei van de eigen nagel ontstaat tussen het kunstnagel product en de nagelriem, regelmatig wordt opgevuld (gemiddeld 1 keer in de 3 weken). Tijdens de opvulbehandeling worden ook eventuele beschadigingen hersteld en zullen uw kunstnagels er weer als nieuw uitzien